ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Новини

190 са заразените в коронавирус в България

19 са новите регистрирани случаи за предното денонощие

190 са заразените с коронавирус у нас, след като за последното денонощие в България има регистрирани 19 нови случая на инфекция. Повечето заразени са от София, има един нов в Плевен.

Заболеваемостта върви нагоре, подчерта ръководителят на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски.

По думите му, в болшинството от случаите пациентите са в подобряващо се състояние.

„В „Пирогов“ обаче остава критично състоянието на един пациент, който е интубиран. Там има още един пациент, който е интубиран, но днес колегите ще се опитат да го екстубират“, допълни проф. Мутафчийски.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. В петък вечерта 20.03.20 на летище Пловдив кацна самолет от Лондон. Всички пътници са попълнили декларациите си и автоматично “ изпадат“ под карантина според предписанията. Но в събота една от пътничките дава положителна проба за корона вирус в Карлово. И до днес никой от останалите пътници от самолета не е тестван. Мила, родна кар(Ан)Тинка…

  2. А колко са починалите от този обикновен грип? 2-ма,3-ма? Нищожно малко,като се има предвид,че са починали от други болести-много сериозни. Научете се да пишете заглавия: „190 заразени и НИТО един починал“ примерно. Тогава журналистиката ви би имала стойност.А тала сте скакалци.И нарочно всявате паника.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина